MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Miodownik to ciasto, które warto zrobić na dwa lub trzy dni...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjny miodownik z kaszą manną. Niezawodny przepis na zjawiskowe ciasto. Idealne ciasto dla prawdziwych łasuchów

Miodownik z kremem z kaszy manny. Przygotowanie

Miodownik to ciasto, które warto zrobić na dwa lub trzy dni przed planowaną uroczystością, imprezą czy spotkaniem z bliskimi. Placki miodowe po upieczeniu są nieco twarde i dopiero po kilku dniach stają się idealnie miękkie i pyszne.

Zobacz również

Gmina Radomsko. Gminna Olimpiada Sportowa dla przedszkolaków. ZDJĘCIA

Gmina Radomsko. Gminna Olimpiada Sportowa dla przedszkolaków. ZDJĘCIA

Energetyka rozproszona i odnawialne źródła energii. Dyskusja na AGH w Krakowie

Energetyka rozproszona i odnawialne źródła energii. Dyskusja na AGH w Krakowie

Polecamy

Gdzie na rower w Tatrach? Oto najlepsze szlaki rowerowe

Gdzie na rower w Tatrach? Oto najlepsze szlaki rowerowe

Co wiesz o samochodach z PRL-u? Rozwiąż quiz

Co wiesz o samochodach z PRL-u? Rozwiąż quiz

Nałóż tyle kremu z filtrem, żeby uniknąć oparzeń słonecznych i raka. Zobacz filmik

Nałóż tyle kremu z filtrem, żeby uniknąć oparzeń słonecznych i raka. Zobacz filmik