4 z 12
Poprzednie
Następne
Tłusty Czwartek: Gdzie zjemy najlepsze pączki? Sprawdziliśmy!
CZĘSTOCHOWAStara Pączkarnia, al. NMP w Częstochowie. Pączki z jagodą, żurawiną, a także smaki prosto z sadu – wspaniałe powidła śliwkowe! Ale są tam też pączki z awokado, różą. Polska Pączkarnia, al. NMP w Częstochowie. Zachęca tradycyjną recepturą z 1918 roku i naturalnymi składnikami: woda, cukier, drożdże ,olej, mleko, mąka, żółtko, sól. Zgodnie z tradycją pączki pieczone sa tylko na prawdziwym smalcu. Po upieczeniu oblane lukrem lub obsypane cukrem pudrem. Można wybrać dodatki: skórkę pomarańczową, czekoladę. Pączkarnia Cafe Altis , al. NMP w Częstochowie zaprasza nie tylko na pączki ale też na szeroki wachlarze pysznych kaw i aromatycznych herbat.