To był Dzień z Szarańczą. Serwowano wtedy dania z... owadów. Wśród smakołyków były szarańcze, drewnojady i mączniaki. Na deser coś słodkiego: szarańcza w polewie czekoladowej.
Vine Bridge to pierwsza w Polsce restauracja serwująca dania z owadów. Warto przypomnieć, że Unia Europejska przeznaczyła ponad milion euro na promocję jedzenia owadów.
A Wy zdecydowalibyście się na skosztowanie takich niecodziennych potraw?
Kliknij w główne zdjęcie, żeby rozpocząć przeglądanie fotogalerii:
Jak Disney wzbogacił przez lata swoje portfolio?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?